Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ironman vasember játék

Vasember Játék

Kalandos mászkálós játék főszerepben Ironmannel, akivel legyőzheted sorra a különleges ellenfeleket persze ha megszerezted már a védőfelszerelést...

Ironman játék

0 Tovább

Autós akciójáték

Motor Wars

Multiplayer autós játék, azaz sokkal inkább FPS lövöldözős játék, amelyben különböző járgányokkal lehet lezúzni az ellenfeleket. Persze ha elég pontszámot gyűjtöttél, akkor jöhetnek az igazán komoly zúzós gépek, olyanok amelyek gyorsabbak vagy jobb páncélzattal rendelkeznek esetleg nagyobb tűzerővel bírnak. Hogyan lehet pontokat gyűjteni a Motor Wars játékban? Az egyszerűbb mód az, amikor kilősz ellenfeleket de sokkal több pont jár akkor, ha sikerül megszerezned az ellenfél zászlóját, majd azt a saját bázisodra szállítani.

Motor War

0 Tovább

Hihetetlen Hulk

Hulk

Superman, Batman vagy éppen Pókember? Nem! Ő Hihetetlen Hulk az új szuperhős, aki egy véletlen gamma sugárzás miatt lett földöntúli erővel bíró lény egy hétköznapi tudósból. Szerencsére erejét a jó ügy érdekében használja. Ebben a játékban is a gonosz erők ellen küzdhetsz. Ugorj rá a gonosz robotokra és mentsd meg Hulkkal a világot.

Hulk

0 Tovább

Foszfor játék

Phosphor

Számomra az egyik legígéretesebb böngészőben játszható multiplayer játék mindig is a Phosphor volt, jó a grafika sokan is játszanak egyidejűleg, jók a fegyverek is, mi kell még más? Lehet egy kicsit öreg vagyok annyira sikerült az első három belépés, hogy majd pár másodperc alatt le is aláztak ;) De majd legközelebb! :)

Phosphor FPS multiplayer játék

0 Tovább

Fejvadász - 3.rész

Egyszerű kattintgatós bérgyilkosos akciójáték sorozat immáron harmadik része, amely Oszama Bin Laden elfogásával kezdődött és az újabb részekben is egy-egy gonosztevőt terroristát kell a kép alapján beazonosítani, majd likvidálni. Aki szereti a mesterlövészes játékokat és a point and click kalandjátékokat az ennek valami elegyét ismerheti meg ismét a sorozat harmadik részében is:

Head Hunter 3

Head Hunter 3

0 Tovább

Autós Játék

Road Spies

Kellemes autós üldözős játék a Road Spies, amelyben lehet kanyarogni versenyt futni az idővel és menekülni lehet autóval üldözni a rosszfiúkat. Szerintem egy autós játéktól ez a legtöbb ami elvárható. De mivel a grafika már-már a PC-s játékokat idézi ez a játék túlszárnyalja az elvárásokat ;)

Road Spies Játékok

0 Tovább

Játékok

blogavatar

Ingyenes online játékok

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek