Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mennyire vagy Multitask?

Tudsz egyszerre több dologra is koncentrálni? Egy ideig biztos, de elég hamar rá lehet csapni a billentyűzetre, ha már négy-öt különböző dologra is egyszere kell figyelnünk az már igencsak nehéz kihívás elé állít minket:

Multitask 2

Multitask 2 játék

0 Tovább

A Világ legnehezebb játéka 2

Ha ideges vagy, nem vagy rendben mentálisan, ez nem a Te játékod! Bele se kezdj! Én figyelmeztettem mindenkit :D. Szóval ez a Világ legnehezebb játékának a második része. De ettől nem a második legnehezebb játék a Világon ;) Jaj, ebbe most kicsit belekeverdtem, de a játék valóban idegőrlő, amely végigviteléhez jó koncentrációs készség és erős idegrendszer szükségeltetik ;)

Worlds Hardest Game 2
Worlds Hardest Game 2

0 Tovább

A Világ legidegesítőbb játéka

Talán a Világ legnehezebb játékát már mindenki ismeri. Ez a játék hasonló benyomást kelt. Aki éppen most készül öngyilkosságra ne kezdjen bele, ideges természetű emberek a játék elindítása előtt készítsenek be természetes hatóanyagú nyugtató készítményeket :). A játékban egyszerre kell több fele figyelned koncentrálnod, egyensúlyoznod az egér segítségével. Ez így leírva hosszúnak tűnik, de a játék során ennyi időd nem lesz :) Hajrá!

 

A Világ legidegesítőbb játéka

Irritating Game

0 Tovább

Játékok

blogavatar

Ingyenes online játékok

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek