Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Zuhatag játék

Egy kellemes párosítós játék: tegyél egymás mellé három egyforma figurát típusú zuhatag játék, amelyben vízszintesen vagy függőlegesen úgy kell cserélni az egyes elemeket, hogy három egyforma színű egymás mellé kerüljön:

Sea Treasure Match

Sea Treasure Match

0 Tovább

Bejeweled 2 zuhatag játék

 

Bejeweled 2

 

A Facebook oldalon is megtalálható Bejeweled játék második része, nekem valahogy az eredeti Bejeweld játék sokkal jobban bejön, de hát ízlések és pofonok... A játék lényege, mint ahogy ezt már a zuhatag játékok többségénél már megszoktuk az, hogy úgy cserélgessük a különböző figurákat, hogy legalább három egyforma (vagy több) egymás mellé kerüljön vízszintesen vagy függőlegesen. Ennyi... Mégis remek unaloműző játék ;)

Bejeweld 2 játék

0 Tovább

Bejeweled Játék

Jewel Puzzle

 

A Jewel Puzzle tulajdonképpen a FaceBookon népszerűvé vált Bejeweled játék egy remek átirata. A játék lényege, hogy legalább három egyforma jelet kell egymás mellé tenni függőlegesen avagy vízszintesen, persze az sem, baj sőt kimondottan törekednünk kell arra, hogy akár háromnál több egyforma figura kerüljön egymás alá/fölé vagy mellé ebben a zuhatag játékban.

Jewel Puzzle Játék

0 Tovább

Zuhatag játék

Jade Monkey

zuhatag játékok vagy cserélgetős játékok lényege az, hogy úgy kell egy táblán cserélgetnünk a különböző elemeket vagy figurákat hogy három darab vízszintesen vagy függőlegesen egymás mellé kerüljön. Szerintem a Jade Monkey az egyik legjobb ilyen ingyenes zuhatag játék: nagyon szép a grafikája és egyúttal a játék menetére sem lehet panasz.

Jade Monkey ingyenes zuhatag játék

2 Tovább

Játékok

blogavatar

Ingyenes online játékok

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek