Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szállítós Játék

A játék első részét már bemutattuk itt a blogon mégpedig Rakodós Játék címmel. A nagy sikerre való tekintettel következzen az ügyességi játék második része (kattints a képre a játék indításához):

Truck Loader 2

Truck Loader 2

0 Tovább

Így ölték meg Osama Bin Ladent?

Ebben az egyszerű flashjátékban végig lehet vinni egy verzióját annak, hogyan végezte ki az amerikai hadsereg különleges elittegysége a Navy Seals Team Six az Al Kaida vezérét Oszama Bin Ladent. Jómagam arra nem jöttem rá, hogy a fegyvertelen terrorista vezért miért nem elfogták, hanem rögtön ne is finomítsuk: kivégezték:

Kill Osama Bin Laden

Kill Osama Bin Laden

0 Tovább

Zuhatag játék

Egy kellemes párosítós játék: tegyél egymás mellé három egyforma figurát típusú zuhatag játék, amelyben vízszintesen vagy függőlegesen úgy kell cserélni az egyes elemeket, hogy három egyforma színű egymás mellé kerüljön:

Sea Treasure Match

Sea Treasure Match

0 Tovább

Szandika Játék

Kinek ellenszeves, kinek szerethető VV Szandikát kell jó messze elrepítenünk ebben a vicces Való Világos Játékban. Tegyél Szandika karosszéke alá kellő robbanószert, amellyel jó messzire, akár a Holdig is elrepülhet...

VV Szandika Játék

VV Szandika Játék

0 Tovább

Te szereted a Trollokat?

Remek játék azoknak akik nem szeretik az internetes trollokat. De mi is a Troll? Szemben a vandállal, aki az olvasókat próbálja akadályozni, a troll olyasvalaki, aki a szerkesztőket, adminisztrátorokat, fejlesztőket és a közösség egyéb tagjait próbálja akadályozni, izgatni méghozzá szándékosan, előre megfontolt módon. Tudatosan felrúgja a közösségi normákat. A vandált egyszerűen szórakoztathatja weboldalak telefirkálása, találomra kiválasztott felhasználók sértegetése vagy saját nézeteinek helytelen formájú terjesztése. A troll ezzel szemben előre megfontoltan aknázza ki az emberi viselkedés vagy egy online közösség normáinak gyenge pontjait, hogy feldühítse az embereket. Nah most az ilyen nem ezt érdemli?

Trollface Launch

Trollface Launch

0 Tovább

Fejlesztős stratégiai játék

Aki szereti ezt a műfajt azaz a korokon átívelő védekezős stratégiai játékokat. Az nem fog csalódni az Age of Defense 4. részében sem:


Age of Defense 4

Age of Defense 4

0 Tovább

Angry Birds

Az Angry Birds játék egy flashes változata, de a feladat ugyanaz: reptesd el egy katapultból a madaraidat, hogy elpusztísd a malacokat. Az ötlet egyszerű mégis nagyon élvezetes ez a reptetős játék. Bár a feliratok japánul vannak ha mindig az első gombra kattintasz sokat nem hibázhatsz ;)

Angry Birds

Angry Birds

0 Tovább

Minden napra új Madzsong

Vége az unalmas mahjong játékoknak hiszen itt minden egyes nap más és más madzsong feladvány vár rád. Nem gond ha egyik nap kiraktad, hiszen a másikon lehet újrakezdeni a Daily Mahjong játékot:

Daily Mahjong

Daily Mahjong

0 Tovább

Állatos disztrojos

Eljött az idő amikor a hátrányos sorsú állatok fellázadnak az emberi társadalom és főképpen az autósok ellen. Nem tűrik tovább, hogy őket bárki következmények nélkül csak úgy, hipp-hopp elgázolja. Bosszúra szomjaznak, segíts nekik ebben:
Roadkill Revenge

Roadkill Revenge

0 Tovább

Akaszd fel a zombikat ;)

Nagyon vicces és egyben élvezetes játék is az Impale, amelyben félhalott zombikat kel az utolsó útjukra kísérned, 'azazhogy' reptetned:

Impale Játék

Impale

0 Tovább

Játék Alekosszal

Ebben a remek flash játékban Alekosz bőrébe bújhatunk. Annyi a feladatunk, hogy szedjük össze a piát, mindent ami alkolhol és a lefele gomb lenyomásával ha éppen egy csaj áll Alekosz előtt fűzzük be a lányt. A nyilakkal tudsz mozogni (lefele nyíl csajozás ;)

Alekosz Játék
Alekosz Játék

1 Tovább

A Világ legnehezebb játéka 2

Ha ideges vagy, nem vagy rendben mentálisan, ez nem a Te játékod! Bele se kezdj! Én figyelmeztettem mindenkit :D. Szóval ez a Világ legnehezebb játékának a második része. De ettől nem a második legnehezebb játék a Világon ;) Jaj, ebbe most kicsit belekeverdtem, de a játék valóban idegőrlő, amely végigviteléhez jó koncentrációs készség és erős idegrendszer szükségeltetik ;)

Worlds Hardest Game 2
Worlds Hardest Game 2

0 Tovább

Szállítsd a piacra az árut!

Egyszerű, de kellemes hangulatú online ügyességi szállítós játék, amelyben egy joviális öregúrral kell leszállítanod a farmján megtermelt terményeket. Nem mással, mint egy lábbal hajtott riksa segítségével ;)

Market Delivery
Market Delivery

0 Tovább

Tekerd le a WC papírt ;)

Nemcsak igényes ez a játék, hanem haszonos is, hogy miért? Megtanulhatod az egered görgőjét minél hatékonyabban használni. Már amennyiben van görgő az egereden :D.
Amúgy persze, hogy ilyen beteg játék csak Japánban készülhetett...

WC papír Játék
Toilet Paper

0 Tovább

A Világ legidegesítőbb játéka

Talán a Világ legnehezebb játékát már mindenki ismeri. Ez a játék hasonló benyomást kelt. Aki éppen most készül öngyilkosságra ne kezdjen bele, ideges természetű emberek a játék elindítása előtt készítsenek be természetes hatóanyagú nyugtató készítményeket :). A játékban egyszerre kell több fele figyelned koncentrálnod, egyensúlyoznod az egér segítségével. Ez így leírva hosszúnak tűnik, de a játék során ennyi időd nem lesz :) Hajrá!

 

A Világ legidegesítőbb játéka

Irritating Game

0 Tovább

Robot Unicorn Attack 2

A Világ egyik legnépszerűbb flash játéka volt a Robot Unicorn Attack első része, amelyben egy unikornissal egyszarvú lóval kellett telhesítenünk a különböző pályákat. Egyszerűen hangzik mégis a játékkal több millió ember játszott már világszerte. Végre megérkezett a játék második része: Robot Unicorn Attack - Heavy Metal

Robot Unicorn Attack 2

Robot Unicorn Attack 2

0 Tovább

Zúzós Karácsonyi Játékok

Ha már eleged van a beigli evésből, ha túl erős volt a halászlé és mellé az elfogyasztott koccintós bor és a házi pálesz levezetésként bemutatunk néhány vicces és feszültségoldó Karácsonyi játékot ;)

Elsőként következzen a részeges Mikulás:

Sober Santa Játékok

Sober Santa Játék

0 Tovább

Autós Játék

Road Spies

Kellemes autós üldözős játék a Road Spies, amelyben lehet kanyarogni versenyt futni az idővel és menekülni lehet autóval üldözni a rosszfiúkat. Szerintem egy autós játéktól ez a legtöbb ami elvárható. De mivel a grafika már-már a PC-s játékokat idézi ez a játék túlszárnyalja az elvárásokat ;)

Road Spies Játékok

0 Tovább

Zombis fejlesztős lövöldözős játék

Zombie Trailer Park

Hát be kell vallanom az utóbbi iőben ez volt az a játék, amely a legjobban le tudott kötni. Nem ész nélkül lövöldözős játék ez, hanem remek fejlesztős stratégia, ahol jól kell gazdálkodnunk a meglévő erőforrásainkkal. Gyors és pergős játékmenet kellemes grafika és vicc hatja körül ezt a remek flashjátékot...

Zombie Trailer Park Játék

0 Tovább

Legyél Te is sebÉSZ

Amateur Surgeon 2

Mintha csak egy MacGyver filmben járnánk úgy kell feltalálnunk magunkat, hogy hétköznapi tárgyak segítségével műtsük meg az embereket. Nem mindennapi flashjáték ez, aki megcsinálta, de még inkább aki kitalálta minden bizonnyal maga is beteg volt :D

Amateur Surgeon 2 Játék

0 Tovább

Rakodós játék

Truck Loader

 

Rakd tele a teherkocsit nehezebb és könnyebb ládákkal egy mágneses karral rendelkező targonca segítségével. Pályáról-pályára egyre több dobozt kell felpakolnunk a teherkautóra így a dolgunk is egyre nehezebb lesz.

Truck Loader Játék

0 Tovább

Ultimate Douchebag Workout

Douchebag Workout

Egy szerencsétlen félős lúzer fickóból kell vérbeli izmos kigyúrt csajozós csákót fejlesztened ebben a szerepjátékban. Vidd el a konditerembe végezz vele kemény izomfejlesztő gyakorlatokat és a végén küldd el csajozni ;)

Douchebag Workout Játék

0 Tovább

Parkolós Játék

Super Parking World

Talán minden idők egyik legjobban sikerült parkolós játéka ez, ahol az a feladatod, hogy egy autó segítségével be kell parkolnod a kijelölt helyre. Sok vita folyt arról, hogy a nők vagy a férfiak a jobb autóvezetők, a parkolásnál mindez kiderül. Szóval lehet gyakorlni és jelezni a kommentek között a pontszámokat esetleg a nemet (hölgy/férfi), hogy egy házi statisztikát máris tudjunk nyújtani ;)

Parkolós Játék

0 Tovább

Bejeweled 2 zuhatag játék

 

Bejeweled 2

 

A Facebook oldalon is megtalálható Bejeweled játék második része, nekem valahogy az eredeti Bejeweld játék sokkal jobban bejön, de hát ízlések és pofonok... A játék lényege, mint ahogy ezt már a zuhatag játékok többségénél már megszoktuk az, hogy úgy cserélgessük a különböző figurákat, hogy legalább három egyforma (vagy több) egymás mellé kerüljön vízszintesen vagy függőlegesen. Ennyi... Mégis remek unaloműző játék ;)

Bejeweld 2 játék

0 Tovább

Bejeweled Játék

Jewel Puzzle

 

A Jewel Puzzle tulajdonképpen a FaceBookon népszerűvé vált Bejeweled játék egy remek átirata. A játék lényege, hogy legalább három egyforma jelet kell egymás mellé tenni függőlegesen avagy vízszintesen, persze az sem, baj sőt kimondottan törekednünk kell arra, hogy akár háromnál több egyforma figura kerüljön egymás alá/fölé vagy mellé ebben a zuhatag játékban.

Jewel Puzzle Játék

0 Tovább

Blosics Játékok

Hihetetlen, de a Blosics sorozat, az egyik legnépszerűbb online flash játék a mai napig. Annyira talán nem meglepő, hiszen ebédszünetben unaloműzésre tökéletes. A játék egyszerű: apró négyzetekből álló falakat kell lebontanunk egy csúzli szerű szerkezet segítségével, szóval ügyességi játék, amelyben rombolni és nem építeni kell. No, de ki nem szeret zúzni ;) ? Szóval rombolásra fel, összegyűjtöttük itt a Blosics sorozat összes kiadását ;)

Blosics 1

Blosics 1 játék

Blosics 2

Blosics 2 játék

0 Tovább

Zombi Baseball

A Zombie Baseball évek óta a kedvenc flash játékom, a feladat mindössze annyi, hogy a sorra érkező félholtakat kell eltalálni egy baseball ütő segítségével a baseball labdával. Az egyes pályák során egyre gyorsabb ütemben érkeznek a különböző erősségű és gyorsaságú zombik. Az ütőnket folyamatosan fejleszthetjük, akár nukleáris töltettel is elláthatjuk. Mégis nem ez a legjobb, hanem a fejlövés, amelyért plusz extra pontok járnak, pláne ha egymás után sikerül többszöri fejlövést elérni ezekért extra combo pontok járnak. Fejezésre fel! ;)

Zombie Baseball játék

0 Tovább

Bikás játék

Power Pamplona

No nem csak a bika elől kell menekülni ebben az egyik legjobb online játékban, hanem az ország helyszínétől függően más-más a mumus: természetesen Spanyolországban bika elől kell menekülnünk, Svédországban egy törölközős szaunás muksó kerget, Svájban a havasi rém, és Amszterdamban pedig még jó hogy egy Rossz lány  elől kell menekülnünk.

Power Pamplona

0 Tovább

Ingyenes farmos játék

Little Farm - farmos játék

Az egyik legjobb farmos játék a Little Farm, amelyben a nulláról kell felépítenünk egy jól prosperáló farmgazdaságot: állatokat kell nevelnünk és növényeket termesztenünk. A megtermelt javainkat pedig értékesíthetjük ebben az ingyenes farmos játékban, a megszerzett pénzből pedig a farmunkat tudjuk fejleszteni.

Farmos játék ingyen

0 Tovább

Ingyenes Marokkó játék

Marokko Játék

Aki gyerekkorában szeretett társas játékokkal játszani, netán volt testvére minden bizonnyal játszott az egyik legjobb pálcikás játékkal a Marokkóval. Ezt ugye úgy kellett játszani, hogy mindig a szabadon lévő pálcikákat kellett leszedni, de úgy, hogy a több pálcika meg se mozduljon. Ha megmozdult valamelyik pálcika akkor a másik játékos folytathatta a játékot. Ebben az online verzióban mindössze annyi a feladat, hogy azokat a pálcikákat szedjük le amelyiket másik nem takar...

Marokko Játék online

0 Tovább

Zuhatag játék

Jade Monkey

zuhatag játékok vagy cserélgetős játékok lényege az, hogy úgy kell egy táblán cserélgetnünk a különböző elemeket vagy figurákat hogy három darab vízszintesen vagy függőlegesen egymás mellé kerüljön. Szerintem a Jade Monkey az egyik legjobb ilyen ingyenes zuhatag játék: nagyon szép a grafikája és egyúttal a játék menetére sem lehet panasz.

Jade Monkey ingyenes zuhatag játék

2 Tovább

Bubbels 3

Bubbels 3

 

A Bubbels 3 jelenleg talán az egyik legnépszerűbb online játék, amely amolyan unaloműző buboréklövő játék, hiszen csupán annyi a feladatod, hogy egymás mellé kell lőnöd három egyforma színű golyót (buborékot, kinek hogy tetszik).

Bubbels 3 ingyen játék

2 Tovább

Hídépítős Játék

Cargo Bridge

A 2009-es év legnépszerűbb logikai játéka a Cargo Bridge volt, amelyben két vagy több pont között kellet hídat építenünk. Mégpedig olyan hidat, amely elbír akár egy páncélszekrényt vagy átvonuló elefántok súlyát is. A játékhoz remek grafika és élvezetes játékmenet párosul.

Cargo Bridge hídépítős játék ingyen

0 Tovább
12
»

Játékok

blogavatar

Ingyenes online játékok

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek